valborg på västkusten

kan det bli bättre? har suttit på altanen och solat i ett par timmar nu, räknar m lite mer fräknar men står gärna övar de kräftröda skinnet!
idag blir det att fira, först hos linus. inflyttningsfest ikväll men börjar m lekar vid tre. Sen säger jag hejdå för att åka vidare till frida för firande av valborg och en försenad fördelsedagsfest! kommer bli bra, saknat den bruden något enormt i vinter!
Har fått lite att uppdatera mig på, på musikfronten enligt lovisa. så det som nu kommer ut mina högtalare är Daniel Adams Ray, skön musik som passar en dag som denna. SOL. jag älskar det.
imorgon är det två år sedan kim, älskar dig
höjer snart glaset
eran erica

Ersätter nu soft i Geilo m ett underbart Varberg

hemma alltid bäst

Har snart varit hemma i två veckor, har gått snabbt, precis som det brukar göra när man njuter och har roligt precis hela tiden!
Har väl hunnit packa upp nästan allt, något står väl fortfarande kvar på sovrumsgolvet och mamma blir snart galen av att jag inte packar upp allt. Men vet inte riktigt vad jag skall flytta m till kim och vad som får vara kvar hemma i trönninge. Flyttar lite av mina saker till veddige men får se hur mycket jag kommer att bo där i sommar. Kommer ju jobba på mitt kära JC i sommar igen och bara att komma till och från stan m bussar och tåg är komplicerat, skall man då börja träna i stan så vet jag inte hur många nätter det blir i veddige. Men vi söker förtvivlat efter en lägenhet i varberg. Har skickat mejl, kollar varbergsbostads hemsida och för att inte tala om deromes förvaltnings hemsida var och varannan dag. Skall ringa några samtal också men sen vet jag inte vad man skall göra. pust.
Har iaf haft två underbara lediga veckor här hemma; njutit av vänner, sol och bra kvällar! har också hunnit bränna mig för första gången i år, solkrämen är alltså invigd efter denna händelse. Blir alltid, alltid, varje år bränd och får stå ut m att se ut som en kfräfta i några dagar. Nu denna gången vblev det soleksem (inte förvänad, höll tummarna för att ite få vattenblåsor som för två år sedan)
Skall fixa lite m jobb mm idag och sen blir det häng m min jag-är-ledig-när-jag-vill-vän Lovisa, jag har saknat dig!
På lördag blir det valborgsfirande hos min kära Frida Gunnarsson, hoppas på en lyckad kväll m många skratt. Sen på söndag blir det först lite avsked hos päronen andersson som åker till nice en vecka. Efter det hoppas vi på ett hotellrum på kurorten och lite firande av vår 2års-dag m middag och på måndag en välbehövlig fotvård och massage :] sa jag att jag längtade?
lägger upp lite bilder när jag har min dta och inte sitter hemma i trönninge.
sköt om er
eran erica

packning

nu kan snart pappa komma, för hela garderoben är nedpackad. Bara foton, toalettartiklar och sängkläder kvar nu. Känns så skönt! gick upp vid kvart i nio idag, innan alarmet gick igång! imponerad av mig själv! Började m packning direkt och efter någon timma tänkte jag äta frukost, märkte att jag knappt har något ätbart kvar.. blev två knäckebröd m det sista av osten jag hade kvar och så hittade jag inlagda aprikoser i skåpet som jag åt m mjölk, helt okej frukost. Nu sitter jag och äter ur påskägget vi fick av sandra i söndags. Just det, vi fick ägget ihop. Tror inte hanna har ätit något? och nu är hälften uppätet, hehe. dåligt samvete? m. Men gott är det, svenskt lösgodis!
Idag bär det iväg till skattekontoret igen för att lämna in deklarationen, sen vidare till sentrum för att inhandla lite lokala matprodukter, lokalgjorda knivar mm. lite minnen helt enkelt. Vid fyra blir det att ta på sig bikinin för då är det dags att ta beachfotot, alla brudar iklädda bikini på geilobeach. Är ju sol idag, så vi fryser förhoppningsvis inte ihjäl iaf. Kör på sommartema fullt ut idag så ikväll blir det grillning och häng i gulahuset. Men blir en tidig kväll för mig för imorgon gör jag mitt sista frukostpass!
Vill tacka hanna och nils för en lyckad kväll igår på Sofias, kom på att vi har varit där minst en gång i månaden och nu denna sista månaden nästan en gång i veckan. Där har ni stället som har fått alla våra inkomster, men värt det! deras brownie slår nästan allt, mysig stämning och proffsig personal. guldställe som man kommer att sakna.
Finns nog lite mer saker och ställen jag kommer att sakna här som jag inte har tänkt på innan;

-Kunna ta skidorna på axeln och på tio minuter vara i backen, ta några underbara åk i solsken.
-Sitta och sola vid geilolia
-Alla lyckade kvälllar m teman, kikutmiddagar och hestesentre-fester
-Alla sköna personer; gula huset, maria o jesper, astird, bryndis o haffi, köket, fredholm, nina, per o ole, nizze, sandra, espen, ok, matt, maria på geilolia, tanten m det tama fåret, offpist- o recepten-crew.
-Kvällar, eftermiddagar framför datan och HalvÅttaHosMig m en kopp te
-Bubbelpool på highland, när man vill o gratis är alltid gott
-Sena kvällar, trötta ben i en soffa i lobbyn m en öl i handen o i sällskap m emil o john
-Inte lika lagliga nätter m flaskor på hotellrum
-Emma Nobin på dansgolvet
-En skön tur uppe på fjället på langrenn, m fikapaus på Hakkestölen
-Offpistturen m sara o maria mellan träden o i en halv meter nysnö
-Utsikten från toppen av fjället, på höst, vår och vinter. lika fantastiskt
-och som sagt många lyckade kvällar på sofias

finns många minnen från en säsong m motgång o medgång. Nu är den över, tack alla som har gjort den minnesvärd! ses i sommar!

eran erica


tusen tack..

..för en lyckad kväll, lyckade charader, lyckad pizza, lyckade vänner (kan man skriva så?) OCH tack för en lyckad säsong. med motgång och medgångar!
idag har dagen varit lättare än vad jag trodde, gick upp vid tio; städning, diskning, sen sconesfrukost m roomie och astrid. Gick bort mot geilolia i det lyckade vädret. kör på ordet lyckat idag, bra ord.
Där fick vi ytterligare några härliga fräknar, blev till och m sugen på glass. men blev en slash istället för på detta ställe som alltid är i något sorts glassbehov så hade dom ingen glass :o
NU skall jag börja packa sen blir det bakadpotatis m en grönsaks och biffröra. Ikväll bir det ner till sentrum för matfestival sen tidigt i säng för imorgon gör jag mitt nästsista frukostpass :]
men bilder, bilder, bilder. Här har ni dom, de lyckade bilderna:

Fördrink m varmchklad o mintu

Happy värdinna



Pizza pizza pizza







Charader, kör fullt ut

Happy girls



Värdinnorna i sitt esse

Flöjt á la Jesper





Älskar er, usch vad ni kommer att vara saknade, Jesper och Maria

We were here, geilo season 2010-2011

Bubbla

Bubbla, bubbla

Trött vid sconesfrukost




ses snart
eran erica, m fräknar i pannan

m en slice

kvällen börjar bra m påskägg m svensktlösgodis från sandra, skiter i godislöftet jessie. nu kommer jag frossa. Hoppas resten av kvällen blir lyckad, nu har ni smällt i oss sex plåtar m pizza :] kommer att sakna er!
höjer glaset
eran erica



Happy

avsked m en slice

Namnet på en lyckad avskedsfest ikväll. Kommer bli guld!
kommit hem från några timmars frukostpass, trött? ja, sliten.. Per i receptionen tyckte jag såg sjuk ut. wey! men snart är det över, har bara två lugna frukostpass i veckan, tis och tors. Sen var det tack och hej. Men innan dess; som sagt avskedsfest m hemmalagadpizza, packnings och städning, grillfest, bikinitime på geilobeach, några sista timmar på gymmet. Sen kommer pappa på fredag, packa in allt i bilen så är vi redo att på lördagmorgonen åka iväg!
Sitter och lysnnar på min nårje-sleplista på spotify, försökte få in ganska många nya låtar och några äldre guldlåtar, tyckte jag lyckades. lyssna själva :]
Laddar om och häjer glaset
eran erica

sista helgen

Mitt i all stress och jobb har jag nu fem timmar ledigt innan jag skall bort till Highlnad igen.
Blev en stressig kväll igår m bord utan bordsnummer, bongar som försvann, alla betalar för sin egen dricka istället för att vi skickar en faktura senare till den som bokar in gruppen. åh, ja det var stresigt och svettigt ett bra tag. Slutade vid halv elva efter 3.5 timmes stress. Upp igen vid kvart i sju och jobb klockan åtta till halv två.. helt okej frukost m dreamteam för sista gången..hade 180pers. shit. Men vi klardade det ännu en gång.
Så nu har jag ätit lite vindruvor som jag köpte på spar på vägen hem, tillbud 25nok :] vilket kap, ikke?
Så snart en dusch så bara att ladda om för ikväll och sen frukost m 180pers imorgon också men då m OK. Får se hur det går, får springa så mycket jag orkar och på m smilet det sista nu!
Sen har jag TVÅ pass kvar, underbart! pappa kommer upp på fredag då vi packar bilen. Sen bär det av neråt västkusten på lördag morgon!
skjut mig mitt, i stressen
eran erica



Trött och sliten

bullbak

blev igår inbjuden till bullkalas hos maria. hon och frida hade bakat lite innan frida skulle m tåget hem. gudomligt goda, tack tjejer :]
some pics:

Pek på bulle

Hemmalagad

Stolt bullbakerska

Frida, marias vän som annars jobbar i london. Tack för att jag fick träffa
dig, hoppas vi ses igen men då i London!

Nu tre portioner och två knäckebröd senare är jag laddad för några timmars jobb. Blev någon timma på gymmet vilket kändes underbart. Har varit förkyld från och till sedan jag kom hem från oslo. Men nu har den försvunnit och jag skall försöka hinna m några timmar till i gymmet innan jag åker hem till Varberg. Där får det bli Friskis :]
ha det
eran erica

I'm coming home, tell the world

Åtta dagar kvar, sista helgen. ofattbart men också väldigt skönt!
Låg i sängen till kvart över tio, skönt m en sista sovmorgon innan helgen och allt jobb börjar. Nu har det blivit en bra fukost, älskar att göra lite extra på frukosten och sitta länge och bara njuta. Idag blev det Kefir (rysk fil, som sagt har de inte yoghurt på tetrapack så för att spara några kronor köper jag denna fil istället) till den hade jag hallon, färsk ananas och firstprices müslii. Några knäckebröd m ost och gurka blev det också. Sen försöker jag dricka så mycket vatten som möjligt, kroppen mår bättre och jag får inte ont i huvudet lika ofta.
Nu sitter jag och laddar för gymmet, blir någon timma där innan jag går bort och möter hanna. Vi skall troligen bort mot Geilos Ro Kro och Hotell. Ett hotell som ser ut att falla ihop när som helst, MEN tydligen har min far bott där flera gånger på den gamla goda tiden. Är bara tvungna att se hur där ser ut :]
Ikväll blir det jobb från sju till tio, sen börjar vi; frukost/lunch, ledig i fyra timmar, middag på lördag, frukost/brunch på söndag. sista, sista nu! så nu kör vi!
Hade en mysig ledig dag igår som började m en pannkaksfrukost, en powerwalk sen några kanelbullar och GRATISbio på kvällen. lyckat. Försöker få ut så mycket som möjligt utav dessa få dagarna vi har kvar här nu!
ses snart
eran erica

Jag saknar dig kim

brownie, tapas, kanelbulle

Efter en av många fria dagar denna vecka är jag proppmätt. En kväll på Sofias slutade m en taxi hem i regnet. Lyckad kväll, som alltid! Denna gång var sällskapet Hanna, Maria, Kairi och Marias vän från london Frida :] tack för en bra kväll, ångrar inte min brownies, tapas och de glas m vin som bidrog till den lyckade kvällen!
Som sagt regnar det här nu, och allt regnar bort känns det som. Fjälltopparna har blivit bruna, vägarna är torra, fåglarna sjunger och solen skiner så fräknarna tittar fram. vår?! Kändes som våren aldrig skulle kommit upp hit till vårt fjäll, att snön skulle ligga kvar ett bra tag till. Men ikke.
Så idag har det blivit en del solande, gick bort till backarna, utan skidor för en gångs skull. Tänkte bara sitta och njuta, fika m maria, frida, jesper, hanna och astrid och njuta av en av de sista dagarna här nu. Precis så blev det, började m att sätta mig mot väggen vid geilolia. Blev så varmt att jag fick ta av mig till T-shirt, gud vad skönt det var!
Nu efter någon timma i telefon m kim går jag till sängen och ställer alarmet på halv nio, för att hinna göra mig redo inför vår pannkakasfrukost m gulahuset, maria och frida vid halv tio :] efter det blir det förhoppningsvis om inte den har regnat bort,  lite pulkaåkning i aakebakken. Som är en av skandinaviens längsta pulkabackar :]
tack för en bra dag
godnatt
eran erica

Redo för Sofias

tack

för en lyckad kväll ! mår väl inte helt hundra idag vilket har resulterat i tre avsnitt av Ullared och mycket soffhäng. Imorgon blir det frukostpass, ett av mina tre pass denna veckan. Sen har vi bara ett par dagar kvar, sen västkusten! kommer bli underbart att komma hem. Trots allt jobbigt så har jag ändå nu gjort en säsong som säsongare och tar m mig mycket här ifrån, allt jag har lärt mig, varit m om och alla glada vänner jag har träffat :]
kort inlägg i brist på ord, sitter och gäspar och funderar på att titta på nästa avsnitt av Stockholm-Båstad.
eran erica
en trött sådan

en vecka närmare 16e

Ja, för nedräkkning har vi!
Har varit en bra vecka, har hnnit m en hel del utöver jobbet vilket gör att man har ork och energi kvar när man väl går på jobb.
Jobbat många timmar denna helg, precis som alla andra på Highland, konsert, middagar, frukost, lunch, brunch. Jobbat allt, men när jag såg Espen och Ok innan idag så slutade jag klaga. Stackarna hade varit kvar till sex och halv åtta imorse!
Men nu byter vi om, utgång ikväll men innan dess lite mat m goda vänner i gula huset!
tråkigt inlägg men uppdaterar m lite bilder iaf.
ses snart
eran erica

En onsdag som slår det mesta! Hanna och Kairi

Som sagt, underbar dag. Men som senare gjorde mig till Kräftan Carlsson





Hann även m ett försök att åka längd upp till Prestholt (hälften upp på
vår topp Hallingskarvet) men vinden gjorde att vi var tvungna att vända
och fika nere vid heisen istället. tack ändå för en bra eftermiddag Hanna

RSS 2.0