overkligt

vill bara att alla där hemma skall veta att jag mår bra, jag lever och har ynka blåmärken och skrapsår. Är väl fortfarande i lite shock, har kanske inte helt insett vad som har hänt. Att jag för cirka ett dygn sedan var m i en bilolycka på väg hem från Kongsberg;
Vi har haft en grym dag i kongsberg och är på väg hem från vår roadtrip, klockan var cirka halv tio när vi kör ner för bergen hem till geilo. Bilen tappar helt fäste i en höger sväng och vi kör rakt fram mot branten på fyra meter. Det tar såpass lång tid eftersom vi körde väldigt försiktigt så jag hinner tänka; shit. Hinner ta armarna som skydd över mitt huvud och sen voltar vi ner för branten och landar på bilens tak. Den paniken som bryter ut är obeskrvlig. Tar oss ut genom ett krossat fönster efter att ha varit instängda i bakstätet. Tar bara en kort stund tills en barnfamilj stannar vi vägen och efter det kommer det fler bilar som tar hand om fyra shockade, frysna unga människor som bara skulle hem från en skön shoppningdag. 
Detta är helt obeskrvligt och bilder säger mer är tusen ord:








jag tycker om er, ni vet vilka ni är! tack för att jag har er
eran erica

gluten

Har kommit hem efter att ha dukat till lunch och bankettmiddag för 120pers, tog cirkus sju timmar. wey! Gick och handlade på vägen hem och då fick vi, jag och hanna idén efter att ha diskuterat lite under dagen om min ömma, illamående och stora mage att jag kanske inte tål gluten.. Så blev en korg utan bröd, flingor eller knäckebröd. Skall prova att äta så lite produkter m gluten i som möjligt under några veckor och se om det blir bättre. Förhoppningsvis är det något annat men man vet inte innan man har provat. sitter vid bellas dator för vårt underbara internet verkar bara fungera på hennes data ikväll.. jag blir så trött, skaffa oss ett riktigt internet nu! tack. Men borde gå in på rummet snart och ladda för en tidig morgon m längdskidor! blir jag, hanna, emma och sara som skall ut i spåren. Får hoppas att det går bättre än förra gången, tekniken kanske sitter lite bättre och att jag slipper sträcka ljumsken denna gången. Har varit ute i backarna också, vet inte om jag har skrivit det innan men värt att nämnas igen! Var och åkte i fredags - is. Men i går - nice. men tyvärr bara en backe öppen. Blir troligen några åk till i veckan innan dom öppnar alla backar i helgen :] längtar! men nu går jag till sängen, hejochgodnatt erica

lördag, igen?

Har blivit en ouppdaterad blogg det här på sistone. Har antingen inte haft internet, jobbat, varit hemma på västkusten eller varit omottiverad till att skriva.
Har hänt en del sedan jag skrev sist; åkte ner till varberg den 4e och fick en efterlängtad helg m vänner, släkt, och pojkvän. Ni är saknade och kändes behövligt att få träffa er alla igen. Njöt varje dag av att få vara hemma, få ha kims armar runt om mig, äta mormors köttbullar, träffa mina kusiner, ha en underbar middag och natt m lovisa, erik o kim och självklart få träffa min familj. Ni är bäst!
Fick mina julklappar av mamma och pappa och då insåg jag att jag inte kommer vara hemma på jul, jag kommer inte vakna på julafton och möta mamma och pappa i vardagsrummet m niclas sittande vid granen fullt upp med att läsa på etiketterna; God Jul Niclas Önskar tomten. Det kommmer inte vara som förut, som det alltid har varit. Men jag kommer göra det bästa av detta, det får bli lussekatter och julgodisbak m hanna, julbord och julafton på Highland m alla mina underbara arbetskompisar. Kommer bli en annorlunda men en bra jul!
Kom tillbaka till Geilo i tisdags natt efter en åtta timmars lång tågresa. Ändå ganska bekvämt sätt att åka på plus att jag fick resan turochretur för 500 nok, nöjd!
Var inte uppsatt på schema under hela veckan men har blivit en del jobb ändå; har hjälpt till att göra om i nattklubben i källaren på Higland som kommer ha öppet hela vintern för AfterSki, har varit på smakprovning av den nya menyn, har röjt i hotellets glaslager vilket tog oss tre timmar. Men nu är allt redo för säsongen, det enda vi väntar på är nya arbetskläder och att gästerna börjar checka in. Längtar!
Igår blev det premiär i skidbacken, Fick låna Marias skidor som jag troligen kommer att köpa, åkte upp m hanna till backen där vi träffade jesper på sara, körde några åk och sen blev det varm choklad i värmestugan. Var en aning trött efter en lyckad branshefest på Holms natten innan. Kändes lite ostadigt de första åken och eftersom det bara var en backe öppen var det väldigt trångt. Men var första åket, 12e november. Jag har några månader på mig att åka så jag är nöjd!
Efter sista åket körde vi ner till GeiloSport där jag köpte mina längdskidor, taggad inför en bra vinter m både läng-och utförskidor nu!
Idag har det blivit lite städning och tvätt och när hanna kommer hem vid fyra skall vi ut på tur i ett dimmigt geilo m våra längdskidor :] kommer bli bra!
erica

Premiyumpraliner och tvspel

Efter en kort visit i stan åkte jag och kim till dranstugan för att träffa ett gäng ganska nedsupna, lillaluktande män som nu har suttit instängda och spelat data i ett dygn. Men jag gillar er ändå, erik, john, dan, johnny, simon, svate, adrian o linkan :]
Nu sitter vi i soffan och spelar tvspel, äter praliner och försöker boka bord för ikväll. Var inställd på att äta på stadhotellet elr grappa m lovisa men tyvärr fullbokat, även fullbokat på socitén så blev en sen middag på grekiska restaurangen Zorba. Hoppas lovisa blir nöjd och att vi blir mätta och belåtna. Efter maten blir det toligen några drinkar hos stenler m han, jb och kim innan vi går neråt stan. Måste jag berätta att jag är sjuk taggad för en lyckad kväll?!
kim's erica

för västkustens tjejer är det bästa som finns

Har nu efter en åtta timmars tågresa kommit hem till västkusten, äntligen! Gud vad skönt att träffa alla igen, familjen, pojkvän, gunnar, camilla och ikväll har jag dejt m min underbara vän lovisa. Förhoppningsvis blir det middag på grappa elr stadt efter att hon har kommit hem från textilavdelningen i Ullared :] där brukar hon nämligen hänga nu för tiden har jag hört!
Igår spenderades dagen m kim på stan. Fick även kollat upp mitt blodtryck som har krånglat lite när jag har varit uppe. Men jag mådde tydligen bra och allt var normalt, som vanligt?!
Lite senare åkte vi in till mamma och klippte en hel del, blev en page. Liknande Beckhams :] supernöjd!! tack mamma.
På kvällen var det glögg och pepparkakor, julklappsutdelning och maiddag hemma hos carlssons. Fick en plattång (välbehövlig nu m ny frisyr) och även ett bidrag till mina längdskidor som jag kommer köpa på måndag. Har ju nämligen gått med på att köra tjejvasan m hanna och maria i februari.. kommer bli grymt!
Idag blir det in till stan för att köpa ett par legging, eftersom jag glömde alla mina fyra uppe i Geilo.. bra där. Sen ikväll blir det som sagt mat o utgång m lovisa, träffar förhoppningsvis någon snäll själ ute på cheers också :]

hej så länge
erica

RSS 2.0