frost på västkusten

Efter några bra dagar m guldpojkarna i Geilo åkte vi på lördagskvällen hem mot västkusten. Thomas körde hela vägen, vilket gjorde att kim och jag kunde sova skönt i baksätet. tack! när vi kom hem, presic innan vi går in i kims lägenhet säger han -grattis på allahjärtansdag. jag öppnar dörren och möts av en helt nymålad lägenhet; sovrum, hall är nymålade i vitt, ny byrå o sovrummet, snygg speleg uppsatt på längden längst ena väggen i hallen mm mm. TACK älskling! kommer bli en del ändringar till jag flyttar in men allt sånt löser vi :]
Fick en bra dag hemma igår som spenderades hos familjerna andersson och carlsson ! mat och mera mat. Idag har jag bara varit; handlat, tittat på mysteriet på Greveholm m niclas, pratat m min far.. haft en vardag helt enkelt. ikväll blir det middag och födelsedag + allahjärtansdagfirande hos kim. effektiva som vi är tar vi allt på samma kväll sen blir det tårtkalas för mig lite senare i veckan m släkten !
Laddar för min heldag m Lovisa imorgon som kommer börja vid halv tio hos henne m att baka skones och ha en härlig frukost, vidare till stan för shopping och några timmar på asiaspa. Kommer bli guld, behöver verkligen en heldag m den tjejen! missat för mycket av hennes liv!
vi lär höras av senare i veckan
eran erica 

onsdag

Känns som allt går i repris; kommer hem vid två i natten, sover till halv tolv, äter frukost, kollar datan, duschar, jobb - duka, vika servetter, putsa, fylla på vin och minvann, gästerna kommer, diska, städa, gå hem och sov. Gå upp när alarmet tjuter vid halv tolv, äta frukost, kalla datan, duscha. . .
Men ikväll blir det annorlunda, får träffa kim, thomas och linus när jag har slutat :] sover antagligen på hotellet, sen blir det skidåkning innan jobbet imorgon. Sen är jag fri, i en vecka! underbart! jag behöver verkligen detta nu, tappat mycket av min ork för jobb och allt som tar energi.. synd men sant.
Mycket jobb gör också att jag nästan aldrig träffar min roomie Hanna. Har våraa knep dock, ligger alltid en lapp på bordet när jag kommer hem på natten och en lapp till henne innan hon går på morgonen. Tack för dessa lappar! annars skulle inte någon ork alls finnas för att kunna gå ner till jobbet! tack för att jag har dig hanna. Och tack för brödet förresten, lyx!!
nu blir det dusch som sagt sen vet ni hur resten av min dag kommer se ut!
ses snart
eran erica

hjärta

glad allahjärtansdag ! hoppas ni alla får en fin dag m era nära och kära. Har många som jag också skulle vilja spenadera min dag med, som finns för långt borta just nu. Därför blir det många sms och tankar till er där hemma istället!
Min dag ser ganska lugn ut, sovmorgon till halv tolv! sen jobb från halv tre, möte m chef vid fyra sen gå hem vid kanske tolv.. dagarna rullar på och det har jag ingenting emot för snart ät det torsdag och då äntligen får jag träffa kim, linus och thomas!
Skall iväg occh köpa min tågbiljett idag också, kommer åka upp igen lördaagen den 26e för att kunna jobba på kvällen och sedan ett frukostpass på söndagen. Kommer bli några bra dagar hemma på västkusten, det är jag säker på! Och denna gång har jag inte så mycket planerat, vilket är skönt för det jag saknar mest är att bara vara. Va en vardag hemma; ligga i soffan och se på skidskytte m familjen, stora runt så länge jag vill på stan, ta en fika på EH, promenera runt i trönninge m lovisa, ha skagenonsdag. Jag saknar allt som jag hade i min vardag. Nu är det snart två månader kvar, vi kör hela vägen!
Sa hejdå till en av de finaste tjejerna jag vet igår, Emma Nobin. Har haft några underbara månader m dig här uppe och vi kommer ha en lika underbar sommar, jag lovar, Men det tog ändå emot mycket att krama om dig och säga hejdå! tårar kom, förvånde? ses snart vännen!
Nu; göra mig iordning, höja volymen på melissa horn så jag hör även om jag borstar tänderna inne på toaletten, ta på mig vinterkängorna och gå ner mot sentrum. Sen jobb !
eran erica

fika

m emma, emil och OK vid slatta skidsenter, underbart att sitta i solen och bara njuta. tog OKs bil hem sen, cabbe! njut av bilderna från en härlig dag i geilo :]



Fick bli en emma på sne, har inte tid till att rotera. Datorn vill inte
riktigt som jag vill så fungerar inte att lägga upp film heller, har ett
grymt filmklipp från bilen. Får bli facebook istället.

Nu: jobb, sen utgång, tagga!
eran erica

solen skiner

och jag sitter inne, har precis ätit frukost. älskar verkligen min nya favorit bland juicerna!
Skulle varit ute och åkt idag också m emma och sara, sista dagen för emma här. Men vill inte riskera att något händer m mitt knä så vi bestämde oss för att ta en fika vid två istället så blir det utgång ikväll efter jobbet också :]
Jobbade från sju igår och var hemma halv två igen, fem timmar på jobb. Kändes helt okej men var beredd på att få stanna i baren hela natten. Men det gjorde att jag var pigg nog att vakna av mig själv tio imorse vilket vad skönt!
Ringde ett samtal till en pojke igår natt, beskedet han fick gjorde honom gråtfärdig - jag kommer hem 21-27 ! har också fått ledigt från fredag till söndag så jag är helt ledig när han, thomas och linus är här uppe :] känns så skönt! även för mitt knä som kommer få vila upp sig riktigt! Så det blir en födelsedag hemma, m middag m kusiner, pojvän och lovisa?! Men den riktiga 20års-festen kommer ni få vänta till, i sommar kommer vi befinna oss i en trädgård eller på en strand m en drink i handen och bara njuta av sommarnatten !
Sitter och lyssnar på Melissa Horn, kan alla låtar utantill men det gör dem inte tråkiga eller uttjatade för det. Älskar texterna och den sköna musiken till. Verkligen att rekomendera!
ses snart
eran erica

lördag..

..igen och jag sitter vid matbordet, lyssnar på coldplay sådär lagom högt så de andra i huset också kan höra. Har gjort mig några mackor av ett solrosbröd som jag köpte igår, riktigt gott! lite lyx är också att jag har köpt en färskpressad apelsinjuice, så nu skippar vi firstprice äppeljuice som man egentligen inte vill läsa inehållsförteckningen för man vet inte vad alla bokstäver och siffror betyder när det är sammansatta på det viset!
Igår var en hyssad lugn kväll, hade 18 gäster i vinkällaren, hanna och sandra hade 76 i restaurangen och OK ett par i Leo. Stannade några timmar i baren efter jag var klar i vinkällaren. Men blev inte så länge, de drack ganska sansat. Gick hem vid ett i 25 minusgrader. Skall bli riktigt kallt här nu igen, ner till 26-27 på måndag och tisdag.
Fick mitt schema igår, ser riktigt bra ut men vill inte ropa hej för tidigt, det kan ändras in i sista sekund, det vet vi. Är undebrart väder ute och egentligen skulle jag väl stått på ski idag men har ett knä som inte pallar, tyvärr. Ringde läkaren idag och de har inte tid förän på måndag om det nu inte skulle vara en akuttid och det är det inte, eller? vad klassas som akut? väntar i alla fall till på måndg så går jag dit innan jobbet. Räknar med att det är en överansträngning som inte fått vila upp sig utan jag går och belastar ju det hela tiden. Så svaret från läkaren kommer bli; vila. Tyvärr, hinner inte med sådant här uppe. Hoppas det läker ändå, inte värt att riskera ett skadat knä för att jobba 14timmarspass för många dagar i veckan.
Imorgon är jag ledig, sista dagen m Emma innan hon reser m mamma och mormor tillbaka till sverige. Tänkte åka kälke om backen är öppen, finns skandinaviens längsta backe för kälkåkning här :] skulle varit en kul sista grej att göra sen blir det troligen utgång på kvällen !
Eftersom jag inte fick en läkartid idag har jag inget annat planerat, blir diska, städa lite, handla och kanske laga lite mat. Sen laddar vi för en lång kväll på Highland!
eran erica

ledig

och spenderar denna dag m emma nobin som på måndag sviker oss geilobor för brasilien, jamaica, cuba och jag vet inte allt hon skall hitta på utanför vår bubbla. Blir iaf först skidor, senare afterski och ikväll middag och kanske utgång? jag är laddad iaf, för nu kör vi !
eran erica

en vecka sedan

exakt sedan jag skrev här förra gången. Har hänt en del sedan dess, mycket därför jag inte hunnit skriva.
Tisdagen förra veckan spenderades kvällen på bondfesten på offpist efter en kväll m många gäster, jag och emma sprang hem lite lite tidigare än alla och gjorde oss iordning. då var redan nina och andrea lagom marinerade.. efter någon timma m ett glas vin i handen i gula huset bar det av till offpist för av de bästa kvällarna på länge, tack tjejer!
Efter två timmars sömn var det bara att gå upp till frukostpasset som väntade mig över gatan. Älskar att jag snällt kan få sova i gula huset när det krisar ! var död efter passet och minns knappt vad jag gjorde den kvällen..gick iaf upp mitt i natten för att hämta min mamma, moster och tre kusiner på stationen, ni var saknade skall ni veta, blev glädjetårar på perongen. Hade en fri dag som spenderades m rundturen i geilo, på spa på highland och hemma i lägenheten m kyckling faitas som mamma tagit med sig i frysta matlådor. guld m mat från pappa!
sen blev det fredag och snöstorm men detta stoppade inte fyra skidsugna varbergare, mötte upp dom efter att ha brurit bort skidor och utrustning till Vestlia. Blev ett åk innan de stängde heisen pga. storm. grattis! till hotellet igen för lite biljard och soffhäng.. jobbade på kvällen men blev bara någon timma eftersom jag någon gång under dagen fick i mig något som senare kom upp under kvällen. matförgiftad, grattis. Blev en natt i mammas rum m spann och toalett nära till hands. Vaknade upp och var lagom glad över att jag inte kunde joina kusiner och mamma i backen under dagen. Blev iaf en promenad upp till backen m avva, satt och solade mitt bleka ansikte i solen och drack avslagen cola, som mamma alltid tvingar i en vid magsjuka. varför just avslagen cola?
Blev jobb på kvällen trots fortfarande rörig mage och skakiga ben, gick hem och somnade som en död fisk.
Upp vid elva på söndagen för att hinna göra mig iordning och gå ner mot highland innan mina kära åkte igen. En helg som gick snabbt och kunde varit bättre, men tack för att ni var här! att säga hejdå till mamma vill jag aldrig göra om, inte på det sättet. saknar dig mamma och det vet du, blev ett telefnsamtal till dom där hemma idag så jag fick min dos av dom för denna veckan!
Var ledig igår, säger det igen: ledig. Blev skidåkning m hanna, städning, tvätt, handla mm. sånt som man aldrig hinner med annars. Sen i säng för att ladda för frukostpass idag. Gick fint, 20 pers och några latte, kaffe och luncher på det. Sen vid halv tre kom hanna och bytte av mig. Hoppas det går bra för henne nu ikväll, har inga bokade i leo men hoppas för hennes skull att det kommer några på dropin.
Denna eftermiddag har spenderats vid föstret i vår myshörna; har läst, läser Små Gula Citroner, en bok som jag fastnat för hör och häpnad! sovit bort några timmar, ätit kaksmulor, ätit upp en matlåda m avvas köttfärssås som blev över från i helgen och pratat m mamma och niclas.
Imorgon är jag ledig igen, igen! då blir det heldag m emma som snart åker, uscha! först skidor, sen afterski på holms och sen middag, film och kanske en utgång på det?! ändå onsdag ju :]
Sen är det en vecka kvar till kim, thomas och linus kommer upp. Bara en vecka! kommer bli skönt. Blir att vi bor på highland alla fyra, två dubbelrum. Längtar till att bara få vara i någons närhet, känna hans värme och höra hans röst, saknar min pojkvän.
Nu blir det till att fixa min internetbank och mitt norska nummer. Har haft det sedan vi kom för fem månader sedan men aldrig blivit av att jag har bytat. men nu så. så uppdaterar er på facebook och genom sms m det nya nummret!
eran erica

Emma, utnytjar dig nu de sista dagarna du är kvar här uppe !

nu kör vi, igen.

Sitter vid köksbordet och har precis ätit upp min andra skål m cornflakes, sylt och mjölk. Ben, armar och händer skakar. trött efter ännu ett 14 timmars pass igår. Fick nio timmar sömn men hjälper inte just nu, för trött. Har ett vänsterknä som tyvärr också har blivit för trött för det här, överansträning. Dränkt det i tigerbalm nu men inget hjälper, bita ihop bara. Har två dagar kvar m denna konferensgruppen, från fyra till ut ikväll sen frukost imorgon. sen blir det städning och ladda för att gå upp mitt i natten för att hämta mamma, moster och kusiner på stationen! guld. Förhoppningsvis har jag löst det att jag kan vara ledig torsdag och lördag. Då blir det till att bita ihop pga. av det onda knät, åka skidor hela dagarna, laga mat ihop, gå på quiz, äta ute, gå på spa. Kanske blir det en tur på langerenn också?! :] saknar iaf er mycket, kommer bli skönt att bara ha er här!
Nu; in i duschen, ta något sista att äta och sen iväg till Highland. så kör vi, igen!
eran erica 

RSS 2.0