miss

Var inne på Lindex för att fynda den här underbara långklänningen:

Har innan tyckt att jag inte passar i långklänningar men så provade jag denna på KUngsmässan igår och fastnade. Hade tänkt att ha den ikväll på Bodegan. Men den fanns inte i min storlek här i Varberg. Köpte den inte igår för jag hade inte m mig någon rabattkupong. Men som sagt, blev inget köp ändå. Förhoppningsvis skulle de få in den igen och då skall storlek 38 bli min!
NU: ladda för ikväll, mat och drinkar på bodegan m sköna gänget som annars hänger en del på JC. kommer bli en bra sommar m er!
eran erica

äntligen

Någon vecka efter mitt desperatinlägg om mina måste-ha-saker inför sommaren är nu det mesta fyndat :) Hittade ett par träskor m klack från Moheda Träskor på Nilson, dock inte bruna. Blev en ljusgrå/mullvadgrönfärg men som kommer passa perfekt till sommaren.
Fick inhandlat badlakanet på Hemtex när jag var uppe i Kungsbacka m Emma och Maria i går. Även en svart finkläning m volang längst ärmarna på Gina, för 49kr, en kornblå shortsdress på BikBok för 74kr och svart papper som kommer få sin plats bakom mina foton till fotoväggen! perfekta fynd!
Efter en heldag på Kungsmässan o Freeport åkte tre trötta tjejer hem för att ladda om för kvällen o popquiz på Cheers. Men innan dess skulle äntligen jag och Kim kolla på en lägenhet! Eskilsgatan, precis vid Hagaskolan. Perfekt avstånd till stan och stationen. Hade verkligen inga förväntningar men det lilla jag hade tänkt mig försvann direkt. Inrökt, vit plastmatta i kök och sovrum, en jätteliten toalett m gul plastmatta från golv till tak, söndriga köklådor. Känns som jag kan hålla på hur länge som helst tyvärr.. Ska iaf få ett pris på vad hyra blir om de totalrenoverar den åt oss. För den tiden till att renovera har vi inte själva och inte heller pengarna. Så synd där, är fortfarande desperat!
Nu skall jag iväg in mot stan, morsdagpresent och långkläning som inte blev köpt igår! sen ikväll blir det bodegan m jobbet!
eran erica

lördag

härliga dag! hade en bra dag igår också, spenderades tillsammans m lisa o karin m lunch vid fästningen och mycket prat. Saknat Lisa som har varit på andra sidan jorden medans jag har hängt i Geilo. Skönt att bara sitta och njuta av vädret och prata. Var hundvakt åt Jumjum också så blev en promenad vid vattnet också.
På kvällen åkte vi iväg till Bua för att fira moster. På vägen dit spelades Gyllene Tider på högsta volym, älskar min familj.
Fick träffa alla kusiner som jag inte sett på länge, fick äta rabarber o jordgubbspaj o sitta och prata natten lång. underbart!
Idag åkte Kim till jobbet vid nio, jag gick upp ett tag efter det och började städa, gick ner och tvättade och nu skall jag dammsuga mm. Sen ner och handla o börja m efterrätten. Kommer bli bra ikväll m föräldrar o broschan.
eran erica

desperat

Har märkt att jag, omedvetet eller inte vet jag inte, varje gång jag går in i en butik letar desperat efter ett par träskor m klack. Allra helst m bruna läderband och klack i ljust trä. Har inte hittat några perfekta än och i detta letande kom jag på att jag är nog desperat efter fler saker nu till sommaren. Här är några av dem:


De längts ned är från H&M barnavdelningen men är dock slut överallt i storlek 38


Lite suddig bild kanske men hittade dessa på en annan blogg nu idag. Älskar detaljen
m benet och dragkedjan. Har en liknade från förra året, svart m guldig dragkedja
men kan man ha för många bikini? ne.


Var inne på Kungsmässan i förrgår. På väg hem från Göteborg m mamma
och Niclas. Hemtex höll på att skylta om m bland annat detta snygga baklakanet.

Har varit ute efter en långklänning ett tag nu. Men verkar som att det inte alls är något för mig. Ser ut som jag-vet-inte-vad och att jag skulle kunna vara i åttonde månaden. Synd men sant. Så någon långklänning blir det troligen inte för mig. Men tycker det är så fint på andra !

Har en dag m en hel del att-göra-saker inför lördag då svärföräldrar, mamma o pappa o niclas kommer på middag. För första gången på två år. Hade tänkt att sätta upp min fotovägg. (samlat på mig en hel del foton, bilder och vykort nu och har tänkt att rama in dem och hänga upp i olika stora ramar på vår vägg ovanför soffan. Som just nu har täckts av ikeahyllor) något såhär hade jag tänkt mig:

Fast endast svarta ramar. Kanske någon silver för att bryta av.
Vet att många har det men bra idé och snyggt!

Men känns som att tiden att hinna klart m den väggen innan lördag är lite knapp. Men får se hur mycket jag hinner. Ikväll blir det troligen invigning av Bodegan m Thomas eller lite golft för att träna på tolamod och teknik m Johnny och Johan. Kim tränar och kommer inte hem för än vid halv tio. Imponerad över hans självdiseplin, träning både innan och efter jobbet tre dagar i veckan. Medans jag knappt är ute och promenerar två gånger i veckan. Men det får det bli ändring på. För jag har lovat mamma att jag skall gå hela tre mil m henne under TappaVandringen. pust. Bara att snöra på skorna och gå till benen inte orkar ett steg till.
Så förhoppningsvis hinner jag m en runda idag innan Bodegan elr golfen ikväll.
Blev ett långt inlägg, Nu får jag ta tag i disken, sen dammsugaren och duschen.
eran erica

tusen tack

Alexandra, tack för hjälpen m designen. snyggt!


veddigebo

Har blivit att jag har varit en hel del i veddige nu de senaste veckorna. Under tiden jag var i Geilo sa jag och Kim att vi skulle flytta ihop och eftersom hans lägenhet i Veddige är det enda vi har, har jag väl nu blivit en veddigebo, på halvtid. För vi letar desperat efter en lägenhet inne i Varberg. En 2a, 3a elr 4a. Står i sex olika bostadsköer och känns sokm vi har sökt på alla lägenheter som kommer upp som lediga. Men antingen är vi inte tillräckligt långt fram i kön eler så ligger priset på hyran eller bostaden alldeless för högt. Har lagt in annonser i tidningen och satt upp lappar på coop. snälla vet du om någon som skall flytta, har några fastigheter eller någon som hyr ut. hjälp mig! oj vad desperat jag låter, men det händer lite för lite i lilla veddige för mig och jag saknar att kunna ha cykelavstånd till det mesta.
Fördriver dagen m att diska, handla och laga mat till kim kommer hem. hemmafru? ja.
eran erica 

paris

imorgon åker jag. HerreGud, känns som att det var bara för några veckor sedan vi satt och bokade, men ikke. En efterlängtat Lovisa och karin skall också m. Och så min exroomie Hanna som fortsätter sin resa vidare i FRankrike och Italien några veckor till. Lyckos!
Igår var en bra dg som slutade m trerätters och öppnande av min goodiebag från parelle. Somnade ganska snabbt i lägenheten sen medans kim tittade på hans gigantiska tv som just nu sitter uppskruvad på sovrumsväggen. Är som man får ont i ögonen när man tittar på den, nej då sover jag hellre..
MEN tillbaka till Paris:
kommer bli mycket shoppning förhoppningsvis. Är ute efter ett par klckar m träklack och brunt skinn, en till shortsdress att leva i denna sommar och sen brukar det trilla ner några ringar och nagellack i väckan hem också.
Men sen måste vi ju också bocka av lite av alla attraktioner som Hanna har skrivit upp på sin to-do-in-paris-lista. Såklart kommer jag suga ut så mycket tid m Bella som jag bara kan, har saknat den människan något enormt och längtar som tusan till jag får krama om henne! underbart.
Daniel Adams Ray hänger fortfarande kvar på spotify och jag kan inte annat än att digga. guld!
ha det guld
eran erica

ingen walk

blev att diska istället, nu igväg till trönninge för att träffa lovisa, mys. hoppas på att regnet inte kommer, ser inte så ljust ut nämligen. ser fram emot ikväll!
eran erica

sköna maj

En månad som har börjat m sol, sen regn, frost o på vissa ställen i landet snö. Vad hände m våren? Håller iaf tummarna för bra väder nu denna veckan som kommer, för då bär det av till paris. Underbart att komma iväg lite, träffa bella såklart och umgås m mina sköna vänner. Blir att packa imorgon och kanske lite idag efter brainstorming m lovisa om vad vi skall ha m oss. Ikväll blir det vipkväll på dimoda vid sju m mamma och kusin sarah. Vet inte om jag tar mig vidare till veddige efter det för att umgås m kim och linus. Linus som nu passar hus och hund för deras päron som är i Nice.
Var på jobbet för några dagar sedan och fick reda på att jag kommer förbli semesterfirare till den 17e juni. Känner att det blir skönt, har ju inte känt mig rastlös än men kanske kommer. Får hitta saker att spendera min tid på. Har iaf ett projekt än så länge; skall fylla väggen ovanför soffan m fins bilder, inramade minnen och tyger. Haft idén länge men nu när jag har tid tänkte jag att jag skulle ta tag i det. Har samlat på mig en del bilder, många fick jag på min avskedsfest i höstas. Sen blir det till att köpa en del ramar mm. Men kommer bli bra i slutändan!
Tänkte gå ut och gå en stund efter jag diskat och innan bussen går.
ha en solig dag
eran erica

RSS 2.0