tack

..för att en väldigt, väldigt lånsam dag är över. Blev inte riktigt lika många timmar som jag trodde. Men tur det för min kropp är helt död efter tre dagar m en hel del att göra. Har spenderat dagen m putsning av vinglas och dukning för 150pers som kommer imorgon och skall spisa lunch. Kom ifrån jobbet vid sju men benen strejkade på vägen hem så jag passade på att ringa mma och pappa. Skönt att höra era röster igen. Och jag märker att allt är som vanligt; mamma är inte sist m att oroa sig i onödan och planerar allt, allt skall vara iordning. Medans pappa tar det mer m lugn. Niclas spelar tv-spel och hann inte komma och prata.. saknar allt detta, saknar er! Hoppas vi hinner att ses några dagar framöver.
När jag väl kom fram till Hestesentret hade hanna gjort varma frukter i ugn m kanel, honung, cocos och pepparkakskrydda. Till detta fick jag vaniljkesella. TACK snälla du, behövdes verkligen!
Har tittat runt på tv4play hela kvällen, har blivit halv åtta hos mig, Sveriges mästerkock och Fuskbyggarna. Saknar tv4, har bara svt 1 och 2 här hemma.. men överlever, har inte gått ner och tittat på tv en ång under nästan en hel månad. överraskade?! är alltid jag som ligger i soffan framför tv:n hemma. Antingen är det Greys eller något annan såpa som man bara kollar på för att..
Borde gå och sova nu, Haffi har slutat spela (han gick lös på gitarren och m våra väggar fick vi helt plötsligt en gratiskonsert, som tyvärr inte var så uppskattad just idag; hann skall jobba frukost och har väl nu försökt att somna om i två timmar)
Börjar halv ett imorgon, som sagt först lunch 150pers sen förbereda middag för dem senare på kvällen och jobba tills allt är städat och ryddat klart inför på tisdag. Går runt så, varje helg och nu även på veckorna.. men det är detta vi ahr gått och väntat på hela vintern.. nu kör vi kan man tycka men min kropp och speciellt mitt vänster knä säger något helt annat tyvärr.
tack för att ni finns, ni vet vilka ni är !
eran erica

söndag

Blev 14 timmar på jobbet igår, gick hem vid halv tre.. somnade direkt efter ett underbart och behövligt samtal m kim. Vaknade vid nio av Haffis alarm (vet inte om jag har nämnt att väggarna mellan oss och den andra lägenheten är papperstunna? så jag har varje ord och inte minst varje gång hans alarm går igång) somnade iaf om och fick gå upp tio då mitt eget alarm gick igång. Har blivit pasta m rökt lax i chilisås precis som igår, bara att värma. Och nu om fem min skall jag ta på mig och gå ner mot jobbet. Ungefär exakt såhär har mina två senaste dagar sett ut och även idag,mån, tis och ons kommer se liknande ut. Mycket folk - mycket jobb. Men det är ju det här vi har gått och väntat på! så nu kör vi, igen.
saknar dig Lovisa Halldén
eran erica

nu kör vi

går snart emot jobbet där jag troligen kommer stanna minst 13timmar idag. 260pers, vi klarade det igår, vi klarar det hela helgen!
tar m några youghurtpaket och går ner mot highland!
eran erica

tisdag?

Tänkte hinna m ett inlägg innan jag går ner m tvätten och sedan går vidare till gula huset och highlnad för handboll. Kom hem för några timmar sedan efter en dag och natt i Hemsedal. En bra dag får jag säga men hade alldeless för hör förväntningar på både backarna och folket, utgång mm. Var i Hemsedal senast för något år sedan när jag gjorde min inrtoutbildning till skidlärare där. Kom ihåg backarna som liknande Trysil. Och har dessutom hört att de har norden bästa afterski där. Men vi valde fel dag, måndag, dagen efter branshefest och på en lugn vecka. Så där satt vi, ensamma i baren efter en dag m åkning som jag kunde hoppat. usch vad negativ jag låter. Hade iaf två bra dagar m emma och nina, betyder mycket att bara komma bort ett tag! Blev även ett stopp i Gol på vägen hem för lite reashopping; ett arband, två örhängen allt fr 27kr. Sen blev det även lite presenter till Kim, har ju en pojkvän vars födelsedag jag missar, så det får bli lite presentbyte när han, linus och thomas kommer upp vecka sju.
Nu är det en vecka kvar till mamma, moser och kusiner kommer och hänger m mig på fjället. Kommer bli guld, saknar er alla fyra väldigt mycket! och då kommer även våra efterlängtade kuddfodral till våra tre stora kuddar som än så länge står gömda i sovrummet..
men nu blir det tvättning, lassange hos emma och handboll på highland! semi på fredag :]
ha d bra
eran erica

guldhelg

En som började m en delad andraplats i quiz i torsdags som jag skrev om i förra inlägget :] Fortsatte m skidåkning m karin o co från Borås. Blåsigt och hyffsat kallt, inte minus 20 men kallare än på västkusten tydligen? Efter det blev det jobb men ingen har väl sagt nej till en utgång m järngänget förr så var bara att ta på klackarna, ta lite deo och upp till OffPist m emma och fifi efter jobbet! Väldigt lyckad sista timmme på kvällen som slutade i snödrivorna på vägen hem. Lund och Johan?! Lördag blev det till att sova ut, sov till tolv men efter det var det bäst att gå upp. Blir för trött om jag sover för länge också.. Gick upp och gjorde frukost till både mig och roomie hanna som har fått influensan.. (sover i samma rum, vet, men jag lever än så länge!) Efter frukosten blev det några effekteiva timmar m montering av vår kära byrålåda på toaletten, städning och matlagning :]
Hade precis ätit upp när det var tid för att åka ner till Highland för bad och umgänge m Lund, Johan, Jennie, Karin, Lollo o Bella. Var tänkt att vi skulle äta pizza senare för jag började inte jobba för än åtta. Hann knappt få min cola och kaffe innan jag skulle spring till jobbet. En helt okej kväll som även denna slutade på OffPist. Svettiga av att ha dansat loss åkte vi hem till Vestlia. Blev en välbehövlig kväll/natt som slutade tillsammans m Karin på bäddsoffan, tack !
Upp till hotellfrukost vid nio och sen jobb idag tio till fyra. Skönt pass m brunch och städning. När jag hade handlat och kommit hem till kära Hestesentret sitter Karin i soffan. guld !
Så nu har det blivit en soft kväll m mat, chokladmousse, prat m kim. Nu borde jag packa, Hemsedal m Emma och Nina imorgon. vilket betyder; afterski, skön skidåkning, mat, utgång, hotellnatt och härligt umgänge. Jag mår bra nu! men
saknar er, det vet ni !
eran erica

quizmaster ?

Lag Dalskidan ligger just nu på delad andraplast i quiztävlingen. Vilket betyder att vi inom snar framtid kommer få njuta av förstapriset som är en sjurätters middag i Cafe Leo m vinpakkke ! gott.
Nu blir det några timmars sömn inna jag skall hämta hanna på stationen! sen upp igen för skidor m ärlig o co. Kommer bli en lyckad dag imorgon, precis som igår och idag!
älskar dig kim
din erica


räkfrossa

snabbt inlägg så jag hinner sova en stund och äta innan karib, jennie, lund och johan anländer till vårt fjäll vid fem!
Hade en guldkväll igår m sex kilo räkor, bowling, vin, födelsedagsfest, offpist. Men blev kun tre timmars sömn innan det var upp till jobb. Gick fint på jobbet, lagom lite att göra en dag som denna. Men behöver en powernap nu!
Ikväll blir det till att träffa sverigefolket och sen quiz på Highland. Inatt kommer öven hanna hem (skriver hem av ren reflex nu) har saknat min roomie!
godnatt
eran erica


skön dag

Vaknade av alarmet klockan fem och det var ingen idé att strejka utan bara att gå upp, hade en halvtimma på mig att göra mig iordning och äta frukost. Och precis i tid gick jag iväg mot Highland ! Hade tio gäster på frukosten så hann vika några hundra servetter och putsa en back glas.. När det var gjort var dagen slut, en bra dag!
Fick pratat lite m emma och ole om ikväll och här är planerna:
Bad på highland
Räkor och vitvin hos emma
Bowling
Utgång
kommer bli lyckat !
Lite surt att alarmet står på 05.00 imorgon också men det är sånt man får offra för en lyckad helkväll!
Nu sitter jag här, som vanligt. Igentligen skulle jag behöva sova någon timma för att orka hela kvällen ut men är inte trött.. blev en kopp rabarber och vaniljte istället !
Vi hörs
eran erica

langrenn

sitter och njuter efter en skön tur i ett underbart vinterväder:




ha de, på jensyn
erica

solen skiner över vårt fjäll

Sov till elva idag, eller ja, jag gick upp när jag vaknade av alarmet klockan elva. Annars kunde jag nog sovit hela dagen. Tänkte åkt skidor, perfekt väder. Men har ingen ork alls att gå m all utrustning till andra sidan, solsidan. Så det får bli en tur på längdskidor istället!
Laddar m min sista låda m spenatsoppan jag gjorde för några dagar sedan. Var verkligen jättegod men börjar tröttna efter tredje dagen m spenat.. Kokade ägg till också, som knäcktes och blev helt missbildat men det gick att äta ändå, för vem äter m ögonen?!
Har fortfarande lite ont i nacken efter vurpor i offpisten i helgen. Också en anledning till att orken att gå till andra sidan inte finns. Men ser ut som att detta blir en lyckad dag ändå; efter längdskidorna blir det hem till gula huset för bakning m sjuka emma! :]
Men nu skall jag äta upp min sallad som blev över från igår och sen på m understället och solbrillorna!
hörs
erica

Hoppas ni har det bäst hemma i Svealand, tänker på er !

vitvin i kaffemugg

Har varit en bra dag trots hemlängtan och bitterhet. Blev som jag snade en väldigt lugn dag på jobbet, ingen gäst. Putsade vinglas, sorterade glas, städade, bytte ljus..tiden och dagen flöt på bra.
På vägen hem köpte jag lite mat för att bjuda Emma, Nina och Synnöve på.. Blev laxbitar i citronsås m pasta och till efterrätt ugnsbakad banan m choklad och till det vaniljglass. gott ! och längesedan man åt banan i ugn! Blev mycket prat och efter några timmar åkte tre mätta tjejer hemmåt. Nu sitter jag här och dricker ur kaffekoppen m vitvinet från middagen. Man tager vad man haver, ligger inte inne m så mycket porslin och glas här i lägenheten så fick bli en variant ikväll.
Planerade också Hemsedal, hoppas hoppas på att kunna byta bort ett pass nästa vecka så åker brudarna till hemsedal i dagarna två. Skulle varit guld. Försöker göra så mycket som möjligt nu. Vill inte sitta i lägenheten, jobba, sova. Vill leva lite säsongsliv, så från och m nu till emma åker är det fullt ut!
Är inte speciellt trött och ledig imorgon så tänkte se på en film eller kanske tvplay, dricka lite vin och äta lite av mitt sista lösgodis som är kvar från sverigevistelsen.
tack för idag
eran erica

måndag

..igen. Tiden rullar på här uppe; preppa m att putsa glas, vika servetter och kolla bokningar under veckan och sen ladda för helgen då gästerna kommer. Då är det att göra i två kvällar sen checkar de ut och då är vi tillabaka på måndag igen.
Jobbar från tolv till åtta idag men får antagligen gå tidigare för sara börjar vid sex. Så blir sex timmar m servettvikning :] känns som jag skulle kunna vika dem i sömnen!
Var tänkt att vi skulle gått ut igår eller iaf lagat middag men blev inget av det så vi satsar fullt ut ikväll istället. Är ledig imorgon så kan sova lite längre och sen åka lite m emma :]
Nu sitter jag är m tumbuktu som underhållning och har precis ätit upp en skål m cornflakes, mjölk och sylt. Fantasin m pimpade frukostar försvann m hanna när hon åkte hem till västkusten igår. Så snart är det dags att ta på sig arbetskläderna och gå ner till jobbet i stormen (?)
men innan jag går vill jag bara säga grattis till Sophie ! 20 år, börjar vi bli vuxna min kära kusin?! Se till att gå till systemet och visa ditt leg innan du kommer hit vecka fem :]
ha dee
erica


uppdatering

Har väl varit lite dålig på att lägga upp foton från mitt kära norgeland så tänkte att ni skulle få lite uppdatering på den fronten:

nyklippt m snygg tjej på fest

Sverige-Danmarkfesten

Två laddade brudar, hon till vänster är guld!

EN dansk, sådan där ja!

olso m emma

Monki, Skandinaviens största ?! m guldrea

Ny skor, älskar dem trots ömma fötter efter en dag på stan och
ikea. Kommer kanske vara för varma att ha i vår när jag
kommer hem. Men hoppas de håller i sig till hösten! :]

En trött erica efter en dag m shopping och efter det en lyckad
middag på AkkerBrygge. Vidare till en till dag m shoppning och
efter det ikea. Men tack emma för två behövliga dagar i huvudstaden

Efter Oslo blev det middag på brasseriet m dessa tjejer och sen
utgång, tack för en bra kväll!

Bor som sagt i lägenhet nu och här pappa har du lite bilder från den också:





Nu blir det lunch m Hanna som åker hem till västkusten om en timma, avundsjuk!
fri idag så bli troligen utgång ikväll.
eran erica

puder..

..nej, kanske inte riktigt men grymt bra snö gjorde att vi halv elva var redo i backen. Det slutade m att det blev jag och hanna som fick njuta av backarna, då sara och andrea lämnade oss för langerenn runt sjön.
Efter lite åkning tog vi skibussen hem, underbart att snälla chauffören kunde släppa av oss vid spar så vi slapp gå hela vägen hem. Räcker m att gå dit m all utrustning!
Nu har det blivit lite mat; pasta m pesto och paprika. simpel norgefood. Har ätit av min mango också som har fått mogna i en vecka, grymt god frukt som jag aldrig äter hemma. men är det tio-kronor-rea så får man passa på :] Har blivit några koppar av mitt nya rabarber och vaniljte som jag köpte i sverigeshoppen på ikea..gott!
Ikväll blir det jobb från sju så jag hoppas på att jag hinner fixa lite m byrån till toan innan dess. För nu har Hanna gjort sitt; städat badrum och dammsugit, diskat :] går faktiskt väldigt bra att bo ihop, delar upp sysslorna jämt; hanna diskar och jag sköter mer grovgöran.. monterar garderob och byrå.. :] vi löser det iaf och det känns bra! glad att jag har en roomie!
ni där hemma är saknade !
anna - du kommer fixa allt detta m Uppsala, studier och andreas galant bara så du vet!


eran erica


tom

Sitter m tårar i ögonen och känner mig helt utpumpad. hemlängatan tror jag dom kallar det.
Har haft två lyckad dagar i Oslo m emma; shoppat, hotell, mysig middag, ikea mm. Men ändå när jag kommer upp hit igen kommer tomheten tillbaka. Finns så många människor hemma som fattas hos mig!


Lovisa - kan inte beskriva hur mycket jag saknar dig. En vän att dansa natten lång m, en vän att prata om allt och ingenting m, en vän att cykla hem m efter en lyckad utekväll där ingen annan har kunnat nå upp till vår nivå, en vän att dela min vardag med, med allt det innebär ! jag kommer leva m saknaden efter dig i fyra månader till, overkligt?


Anna - Satt precis och läste din blogg. Du går genom något som jag lever i; ett distansförhållande. Men jag vet, är helt övertygad faktiskt att ni kommer klara detta galant! och du kommer klara uppsala galant! tänk på allt studentlivet kommer bjuda på; många härliga människor som du aldrig skulle fått möjlighet att träffa annars, många härliga och sena nätter på studentfester, självklart mycket plugg men också många stunder av lättnad efter lyckade tentor, sommarlov då du kan träffa mig.. det kommer bli perfekt detta!
Men jag saknar dig, även om du befinner dig i driveinkassan i Varberg eller m näsan i böckerna på ett campus i Uppsala!


Kim - tack för att jag har dig, för att du alltid kommer finnas nära mitt hjärta! Visst är det svårt dagar som denna att sitta och tänka på att min underbar pojkvän inte finns närmare än åtta tinmmar ifrån mig. Jag lever mitt liv här och du ditt där hemma. Jag gör något som jag verkligen vill göra och att du är så förstående vill jag tacka dig för! Förhppningsvis kommer du upp snart, men att vänta i fem veckor på en närhet som man där hemma tar förgivet gör ont! jag älskar dig kim andersson

mamma, pappa, niclas, frida, månsson, thomas, linus, camilla, alla i kompisgänget, JC, volleybollen - alla. jag saknar er !
thats it
eran erica

passord

Tänkte bara säga att ni, om ni nu fick några fönväntningar på vad "paketet" jag skulle hämta på posten var så kan ni släppa dom nu. Fick ett brev av banken om nytt lösenord till min internetbank. ett nytt lösenord jag inte ens har bett om. tack :]
Givk till highland i min ensamhet och tog en varmchoklad..satt lite i biblioteket och läste om hemsedal, måste åka dit snart! väldigt snart!
Efter Highland blev det film, skippade spinningen för Alice I Underlandet och en powernap. gillas. Nu skall jag försöka packa och lite senare blir det sushi m hanna, maria och astrid!
Imorgon blir det storstad
hörs

Tänkte uppdatera er m lite mobilbilder, njut; norge!

fick ta på mig min härliga pälsmössa i snöstormen

Kan inget annat än att älska bilden, på väg till kongsberg



Har man glömt kängorna får man göra det bästa av situationen!

Men tack för titten

Klockren



Langerenn m maria

SVERIGE - danmarkfest

En av mpnga bilder från ett lyckat nyårsfirande !

fri

Sitter i min nya mysdress som jag fick av familjen i julklapp och bara njuter är att ha en lägenhet, vara ledig och att jag precis har ätit två skivor av hannas nybakade vörtbröd ! livet kan vara bra ibland.
Är som sagt fri idag, igen? ställde alarmet på tio i förhoppning om att det kanske gick att åka skidor idag. Men ikke. stormar lika mycket som igår kväll. Börjat blåsa väldigt mycket, säga att det är hardangervinden som tar tag i geilo! usch. Men skall trots vinden och ta mig till posten iaf. För att hämta ut något, vet inte vad. men fick en lapp om att jag innan 14 dagar skulle komma och hämta ut ett paket till mig :] undra vad dom gör om man inte kommer och hämtar sitt lilla paket? bränner upp det? ger det till sina barn nästa gång de fyller år? -var så god, calle fyra år, ett par strumpor i storlek 42? ja ja. diskutera m mig själv är jag ganska bra på när jag är fri och rastlös..
Om några veckor kommer min kära mor, moster och kusiner upp till mig! äntligen! men innan dess blir det en tripp till oslo. imorgon!! :] kommer bli skönt! och med en av geilos bästa tjejer dessutom, emma!
Det kommer nog ta ett tag innan jag går ner till posten, räcker med att titta ut genom fönstret så fryser man om tårna.. Hanna jobbar till halv tre, innan dess måste jag gått ner för då skall vi göra spenatsoppa :] gott. Hittade ett rescept i BilligaVeckantidningen som ica gav ut i höstas, råkade packa med den och nu kommer den till nytta.
lovad pappa att jag skule lägga upp lite bilder på lägenheten. Någon gång lovar jag att de kommer upp, men den som väntar på något gott...
eran erica

söndag

En ledig dag som kommer spenderas vid min halvfärdiga garderob så ni förhoppningsvis aldrig mer kommer höra om den för idag skall den bannemej bli färdig!
Skulle kunnat stått i backen nu och njutit av guldpudersnö, har nämligen snöat väldigt mycket! gick hem igår vid halv två efter en helt okej kväll i leo och fick dra mina fötter genom 15cm nysnö. Efter det har det snöat hela natten så kanske liggen 40cm puder i backen. Men är troligen borta redan nu eftersm backarna öppna tio. Körde igår m emma och emil och vid ett är det omöjligt att njuta av det för att blir för uppkört av alla turister.. blev helt shockad över hur mycket folk det är i backarna nu. När jag åkte senast för tre veckor sedan var det vi säsongare som njöt så mycket vi kunde av konstsnön. Nu får vi trängas m barnfamiljer i uppkörda backar och liftköer. säsongen kanske har börjat? inte vet jag för på Highland syns det tyvärr inte. Har väldigt lite att göra i veckan så jag och emma tänkte ta en tur till oslo, lite shopping, hotellnatt och ikea på vägen hem. kommer bli guld att komma härifrån bara över några dagar.
Nu skall jag göra mig frukost, luktar bröd i hela lägenheten. Köpte firstprice baugetter som jag har gräddat i ugnen nu, lite vardagslyx för sju nok säger man inte nej till!
ha de
erica

frukost

i en timma nu. Behövligt m lite tända ljus, nygräddade baugetter och adventste. Öppnade också en SOLOtidning igår som jag har fortsatt läsa nu på morgonen. Läser aldrig ut en bok men älskar att sitta och läsa tidningar, även HN är ett måste på morgonen. men tyvärr har det inte blivit något morgonläsande på länge. Går in och tittar på hemsidan så ofta som möjligt för att få lite uppdatering om vad som sker där hemma.
Monteringen av min kära garderob fortsätter idag. Men behöver just nu någon stark man som hjälper mig att ställa upp den mot väggen och ingan av männen här på hestesentret är hemma för tillfället så det blir backen m emma istället! puder
ciao erica

fem timmar senare

sitter jag här och har kommit till bild tio på instruktionen till min kära garderob. blir myckt bloggande om den känner jag, men har inget annat liv just nu.
Jag la ner efter att ha spikat i de sista spikarna på baksidan. Imorgon blir det att sätta in alla hyllor och framför allt hänga in alla kläder som just nu ligger och förstör vår myshörna vid fönstret.

Blev en liten middag innan när jag hade tröttnat på spik och plugg. Blev pasta m pesta,paprika,chili och römmeröra, lite hackade mandlar, sallad och honung över det :] gott men fick tyvärr slänga hela paprikan efter att den hade blivit frysskadad i vår kyl. Lika så julmusten, vinet och yoghurten.

Läste på facebook innan att redroom har erik alenius på besök i pianobaren ikväll. kulle verkligen vilja gå. Vistte inte vem människan var förän jag läste om ikväll. har lyssnat lite under dagen och gillar han skarpt! rekomenderas, spotify. Gör en cover på För Dig m lasse väldigt bra! lyssna.

Ikväll var det tänkt att jag skulle tagit en promenad och gått förbi gula huset och tagit något glas vin. Men blev en dusch, lite välbehövlig omvårdnad och nu tänkte jag lägga mig i sängen m en av alla tidningar från sverige som jag inte börjat läsa än. Imorgon börjar jag inte förän sju så tänker sova en bra stund längre än idag! och hoppas på at jag inte väcker hanna m mina dumheter i natt igen. suck för drömmar som gör mitt huvud knäppt.

Hoppas allt är fint hemma, saknar er idag. mer än vanligt! lovisa, kim, mamma, pappa, niclas, anna, maria, thomas, erik, alla! satt och tittade på kort från österrike innan idag. saknar det. skulle göra vad som helst för att få åka ner till erik och JB som gör en säsong där nere nu!
Men snart får jag en dos av några av er saknade; mamma, avva, lina, sophie och sarah kommer hit vecka fem och umgås, åker skidor och skrattar tillsammans m mig!
Hoppas på ett besök av kim lite senare i februari också och kanske ett av maria o co? skulle varit guld.

tack för idag
eran erica

inget puder, ingen afterski men garderob !

Väcktes vid halv åtta av att ett alarm någonstans (haffi på andra sidan väggen?!) går igång igen och igen i en halvtimma. Klockan blev nio och då fick vi nog och gick upp. skulle ju ändå ut i backen! Blev bränd gröt och senare iväg mot vestlia. Var helt okej att åka för mig som inte åkt på tre veckor?! men inget puder och blev väldigt väldigt kallt senare. Var hemma vid ett och då var det bara att börja på mitt projekt för min lediga dag: montera garderob! nu två timmar senare befinner jag mig på bild 8 av 13. tog en paus. pust!
Tack för en guldkväll igår förresten! får bli en tradtion m vin, kex och ostkväll på torsdagar! förgyller gärna min vardag m lite chokladmousse, vin, ost och kex!

lägenheten just nu

min garderob för tilfället


måste göras om, guldtjejer!

nu mat och satsar på att komma till bild tio idag!
erica

langerenn

efter en tur m jessica och hanna på langerenn känner jag mig lagom hurtig igen efter tre veckor utan träning. usch. Förstår inte varför jag inte tränar under vissa peridor, mår så mycket bättre när jag väl tränar kontinueligt.
Nu sitter jag iaf här i lägenheten, har precis sträckt ut alla muskler i förhoppning om så lite träningsvärk imorgon som möjligt!
Ikväll blir det vin, spel, kex oxh ost kväll m tjejerna. kommer bli lyckat. Men innan dess blir det dusch, lite städning och att sätta upp mina snygga stavar på sovrumsväggen :]
Idag har jag jobbat det nya frukostpasset som vi kommer köra från och med idag. Man jobbar halv sju till halv tre; helt okej. man är garanterad sina åtta timmar på dagen men jobbar därmed inte lika många dagar i veckan. Var väldigt trött de sista två timmarna men man vänjer sig säkert. Efter jobb fick jag äntligen Halvard till att hämta en garderob till mig. Blev att jag får montera den själv men men. Så glad över att ens ha en nu och ett plus är ju att det är en dubbel :] men det får jag ta tag i morgon på min lediga dag.
Har inte fått iordning allt i lägenheten än men det börjar bli väldigt mysigt här nu. får ta några kort när allt är klart! Skall kompletera lite m rullgardin, byrå till toan och lite andra småsaker från IKEA. Troligtvis blir det en dagstripp dit m bella och daniel på tisdag! nice.
hörs av
erica

tisdag

min sista av tre lediga dagar och jag har fortfarande inte fått någon att få hit en garderob till mig och vår nya lägenhet. pust. får bli en flytt m alla kläder i ikeakassar tillslut! Har iaf fått sova ut idag, välbehövligt efter en helg som denna.
Kommer nog aldrig glömma mitt nyår 2010, all kaos men cokså nedräkningen m alla gäster, kockar och chefer i lobbyn m ett glas skumpa i handen. Kommer bli ett bra år m många resor och underbara människor som nu längre inte är 10 timmar ifrån mig (förutom anna min vän som har kommit in på sjukgymnast i uppsala,du är grym) sen får vi se vart hösten tar mig.
Nu skall jag ta tag i min dg och gå ner till sentrum, handla lite, gå till banen o kolla mitt konto och köpa min stavar som jag la undan igår. Var på secondhandbutiken m hanna igår och hittade ett par riktigt gammlas stavar som jag tänkte köpa och hänga upp på väggen i lägenheten och senare i maj ta med mig hem till kims lägenhet och hitta en bra plats för dom där också :] blir perfekt! saknar fortfarande ett par skidor i samma stil bara men det löser sig säkert, har fyra månader kvar..
fyra månader kvar tills ni har mig hemma igen, tills jag och lovisa kan sitta och fördriva timmar på caféer elr på andra vik, tills ni har mig vid er sida i kön till uteserveringar eller på klipporna vid strandpromenaden. Fyra månader tills vi ramlar hem efter en lyckad kväll på dansgolvet och cyklar hem utan lyse och gärna m en härligt berusad vän på pakethållaren. Saknar det och saknar er!
hemlängtan.
eran erica


flytt

Har varit en kort dag, skulle hunnit med mycket men blev bara handling, lite flytt av möbler och skor och nu sitter jag här. Har ätit också iosf, en vana som har blivit sällsynt här. Satt och tänkte på det och har nog inte ätit riktig varm mat på en vecka.. Idag blev det iaf stekt lax m kokt potais, grönsaker och kall chili/vitlökssås. efterlängtat!
Ikväll blir det middag och firande på kikut, allt skönt folk som jobbade på nyårsafton får ikväll fira tillsammans, kommer bli grymt bra! är troligen ledig imorgon eller jobbar endast kväll, skönt För måste åka en tripp till läkaren och kolla hur min kropp egentligen mår, har varit yr och haft feber fram och tilbaka nu. Så vill bara kolla upp allt :]
Nu skall jag ringa kim och fortsätta på min hotdrink m mjölk, kakao, råsocker och mintu. smakar som det låter, underbart! after eight feeling, nice.
så på m den lilla svart så är vi redo!
klackarna i taket, hej!

god jul, gott nytt

Sitter och äter upp de sista chokladrutorna i min chokladkalender, var ju hemma över jul så är några bitar kvar :] har hänt mycket sedan jag skrev
julafton var som vanilgt, mycket mat med släkten. men jag gillar det! det är så det skall vara. Var i Frösakull på dagen m kim och hans släkt, mysigt! sedan hem till veddige för kalle, fika och godis. Där hämtade mamma och pappa mig senare för att åka vidare till åkerlind där jag fick träffa alla mina underbara kusiner och mormor! tack för julklappar och en efterlängtad julafton!
träffat en massa folk, bla. lovisa, anna, izabella, karin o josse! Hade en dag m lovisa, tack för det vännen och för julklappen som kommer få en fin plats i den nya lägenheten! skulle ta en fika m karin men blev en fika m två till saknade personer, för in på cafét kommer beella och josse också, grät av lycka! bella, har saknat dig väldigt väldigt mycket jag ångrar nu att jag inte satt kvar och pratade m dig i flera timmar!
men jag skulle vidare den kvällen, till tvååker för julskinkatuneringen. En lyckad idé m många skratt, tack för det killar och tjejer! vi ses troligen i höst för suget efter volleybollen har kommit tillbaka.
Efter volleybollen blev det julsnapskväll hos dan, en trevlig tradition! fick också träffa thomas, tack vännen!
insett att jag har en underbar familj, en mamma och pappa som alltid har ställt upp för mig! tack, uppskattar allt ni gör för mig, även det lilla. Tack för hämtning och körning till göteborg mitt i natten i risk av att träffa på somalier på parkeringar.. tack för julklappar som egentligen inte var förväntade! tack för ert förstående och öron som alltid lyssnar! jag skanar er!

men efter fyra dagar på västkuusten åkte jag upp igen, tog emot denna gången! men får snart träffa många av er där hemma igen, ser fram emot när ni kommer upp!
Har blivit en del jobb efter jag kom upp. Speciellt igår, inställd på det värsta, nyår. Hade en fullbokad restaurang. Tur var väl det att det var nyårs buffé och inte trärätters vilket jag tyckte var pinsamt när jag fick reda på det. Buffé på nyår? men var nog tack vare det vi lyckades så bra! guldtjejer och trevliga gäster gjorde mitt nyår väldigt bra. Blev nedräkning, fyverkerier, skumpa och lite tårar vid tolvslaget sen avr det bara att börja städa, diska, göra uppgör, plocka glas.. kom hem vid kvart i fyra tror jag. Dog i sängen dirket när jag kom hem, 15 timmar utan rast. Ikväll blir det jobb igen men imorgon är jag ledig, kanske hinner med att flytta lite då. Vet inte om jag har skrivvit det men jag och hanna har flyttat upp till en lägenhet här i huset. Bättre hyra, slippa dela kök m alla o ha något eget. Kommer bli bra! men har inte hunnit flytta något på hela veckan.. får bli imrgon.

förresten gott nytt år folk! jag är övertydag om att detta kommer bli ett bra år. Har planerat in lite resor, bla. London m kim, gotland i sommar, paris i vår och förhoppningsvis några dagar nere i österrike hos erik och JB. Sen har vi sommaren, i varberg ser det ut som just nu. Kanske några lediga dagar nere i tylösand och många varma nätter nere på klipporna vid strandpromenaden! älskar det livet! I höst vet jag däremot inte vad som är planerat för min del, ingen skola, inget norge men det löser sig.

nu blir det mat sen jobb klockan sex. tack för mig, saknar er!

RSS 2.0